Itt a harmadik év honlapja díj is!

Immáron harmadszor sikerült egy általam designtervezett médiaoldalnak elnyernie az év honlapja díjat. A média kategóriában minőségi díjas kitüntetést idén a KarcFM rádióadónak ítélte a szakmai zsűri. Az Endless Flux Labs-al közösen (Exographic) készítettük a oldalt. A fejlesztés oroszlánrészét és az oldalépítést a díjat személyesen átvevő csapat oldotta meg, míg az oldal kinézetének és a műsorok ajánlóképeinek megtervezését én végzem.

 

Az öröm közös és ezúton is szívből gratulálok mindenkinek a díjhoz! Személy szerint úgy érzem, ezzel tripláztam, hiszen 2011 és 2015 után ez szám szerint a harmadik év honlapja díj, amiben szerepem van. A fiúk így vélekedtek a projektben elvégzett munkámról:

Az Év Honlapja versenyen idén a karcfm.hu lett a Média kategória minőségi díjasa. És ehhez nagy mértékben hozzájárult István a munkájával. A zsűri is kiemelte, hogy miközben letisztult, fiatalos és korszerű a felület, egyben áttekinthető és felhasználóbarát is. Mit lehet ehhez hozzátenni? Talán csak azt, hogy olyan igazi “Máté Istvános”: egyedi, karakteres és karcos:)” – Bíró Mátyás

A díj országos sajtónyilvánosságot is kapott. A díjról a Magyar Idők internetes hírportál is írt:
http://magyaridok.hu/belfold/karcfm-hu-minosegi-dijas-lett-media-kategoriaban-az-idei-ev-honlapja-versenyen-1238602/

evhonlapja