Gondoltam egyet, és mivel úgy is hamarosan nyílt nap lesz, nameghátugyeeee’ az új pedagógus életpályamodell bevezetésénél az órák effektív tartalmát is figyelembe veszik, ezért miért ne mutathatnám meg egy gyors kisfilmben, hogy mire kell számítani, ha az én órámra kíváncsi valaki. Tehát itt egy kis részletecske vidóval meg extrákkal.

Természetesen a pedagógus életpályamodell engem még a legkevésbé érint, lévén, hogy én a “zsoldostanárok” óraadó klánjából származom, főmunkaként így tehát nem függök “annyira” a kiváló magyar oktatási rendszer rendkívül leleményesen megoldott hierarchiájától. Nem feltétlenül rossz ez, a szerelemből tanítás az egyik legszebb lehetőség az életemben. Igaz, kicsit néha fárasztó de most ez tényleg lényegtelen. Mindenesetre az a tény, hogy a végzett tanulóim nem kevesebb, mint 93%-a szakmájában tudott elhelyezkedni, ad némi hitelt a módszereim igazának.
[youtube width=”100%” height=”100%” autoplay=”true”]https://www.youtube.com/watch?v=2l9JboSux68[/youtube]
Viszont mondhatok én bármit, a tény akkor is tény: Egy tanárt a diákjai érdemei jellemezik a legjobban. Mutatok néhányat a diákjaim munkáiból.

Készítők: 1.kép: Nagy Tibor, 2.kép: Simon József, 3.kép: Snelczer Róbert, 4. kép: Csomor Gergő, 5. kép: Bódi Dániel, 6.kép: Snelczer Róbert, 7. kép: Csomor Gergő, 8. kép: Frommer Zoltán, 9. kép: Frommer Zoltán, 10. kép: Varga Ádám, 11. kép: Osváth Csaba, 12. kép: Herczeg Dávid

Az animációs részt bevallom egy kicsit old-school módszerrel oldottam meg így késő este, merhát’ GIF-eztem, de most ehhez volt kedvem. Mentségemre legyen mondva, hogy ez a módszer elősegíti a gyors közösségi terjedést. Másolható kommentbe, ami nem rossz. Na a lényeg: Pár másodperc, amíg betöltődnek a gifecskék, és már nézhetitek is. Legtöbbjük vizsgamunka, bár akad közöttük órai feladat is.