/*Menü szöveg megjelenítése*/ /*Menü összezárása*/

Bemutatom megvalósult UI/UX tervemet

Virtuális pénztárca Dashboard design

Típus:

UI/UX kombinált tervezés

Megrendelő:

A megrendelő kérésére visszatartott információ

Egy Szaúd-Arábiában működő megrendelő számára terveztem ezt a virtuális pénztárcát. De mi is az a virtuális pénztárca?

Hallott már Ön a kriptavalutákról? Ilyen például a Bitcoin is. Olyan fizetőeszközök ezek, amelyeket valós fizikai nyomtatott pénzként ugyan egyik állam sem gyártott, így nem is valamelyik állam bocsátja ki őket, hanem egy roppant bonyolult titkosítási kód megfejtése során számítógépek millióinak egyidejű számítási kapacitását váltja át valós pénzbeli értékre. Ezt a műveletet hívják kriptavaluta-bányászásnak. Legerősebb tulajdonsága, hogy a kriptavaluta értéke nem igazán függ egy-egy ország pénzügyeiben bekövetkező problémától,sőt erősíti, ugyanakkor bárminemű átutalás ebben a pénznemben teljes anonimitást biztosít a két résztvevő félnek bárhol a világban.

De, hogy valami kézzel foghatót is mondjak. Egy BTC(bitcoin) a mai napon 550 ezer magyar forintnak megfelelő pénzt ér –a cikk írásának napján–, amit ugyan Magyarországon még csak 1db automatából lehet kivenni, de a világ számos országában már jóval több helyen.

Feladatom egy olyan angol nyelvű pénzügyi szoftverkörnyezet vizuális UI/UX megtervezése volt, –desktop és mobil nézetre– amelyben a felhasználó menedzselni tudja pénzügyeit, és számláit.

Ha tetszett, amit látott, ne habozzon. Vegye fel velem a kapcsolatot.